Paine-eromittari

DWYER INSTRUMENTS - paine-eromittari

Dwyer on erikoistunut erilaisiin paine-eromittauksiin. Parhaiten Dwyer tunnetaankin ilmanvaihdon mittareistaan, kuten Magnehelic ja Minihelic. Kokonaisuudessaan Dwyerin paine-eromittareiden valikoima on todella laaja. Dwyerin kalvotoimiset paine-eromittarit ovat huoltovapaita, tarkkoja ja erittäin pitkäikäisiä - magneettisen lukupään ansiosta. Varsinkin Magnehelic-paine-eromittareita käytetään usein referenssimittareina kalibroitaessa muita mittalaitteita.

Tyypillisiä sovelluksia Dwyerin paine-eromittareille ovat ilmanvaihdon painesuhteiden eli ali- ja ylipaineen, paine-eron sekä virtausten valvonta. Käyttökohteita ovat esim. ilmanvaihtojärjestelmät, suodattimet, kanavistot, puhdastilat, puhaltimet, vetokaapit ja pölynpoistojärjestelmät. Capsuhelic-sarja soveltuu kaasujen lisäksi myös nesteille.

dwyer-logo

Haluan lisätietoa

Lomake sulkeutuu kun klikkaat ikkunan ulkopuolelta!

* = pakollinen kenttä
Kirjoita Tuote
Kirjoita Yritys
Kirjoita nimesi
Kirjoita paikkakunta
Kirjoita Puhelin
Kirjoita sähköpostisi
Kirjoita vapaavalintainen viesti

 

Dwyer Magnehelic - paine-eromittari

Magnehelic on huoltovapaa ja tarkka paine-eromittari ja se soveltuu myös vaativaan teollisuuskäyttöön. Pienin painealue on 0-60 Pa ja keskinollanäytöllä varustetussa mallissa: ±30 Pa. Isoin painealue on 0-30 kPa ja keskinollamalli löytyy alueelle: ±1500 Pa. Magnehelicin tarkkuus on hyvä: ±2 % (alueet: 0-125 Pa / ±3 % ja 0-60 Pa / ±4 %).

Kotelo on valmistettu kestävästä painevalualumiinista ja sen halkaisija on 116 mm / syvyys: 43 mm. Magnehelic on helppo kiinnittää seinään pinta-asennustelineellä, malli: A-368.

 

dwyer-magnehelic-paine-eromittarit

 

Dwyer Minihelic - paine-eromittari

Minihelic-paine-eromittarin etuina ovat pieni koko ja suuri kokonaispaineen kesto (206 kPa). Minihelic-malliston pienin mittausalue: 0-125 Pa ja isoin 0-3 kPa - tarkkuus ±5 % mittauksesta.

Kotelo ja ikkuna ovat iskunkestävää muovia. Minihelicin halkaisija on 66 mm ja syvyys 39 mm. Minihelic asennetaan seinään pinta-asennustelineen, A-497 kanssa. Pinta-asennusmallin koko on 72 x 72 x 43 mm. Pinta-asennusmallin kanssa ei tarvita asennustelinettä.

 

dwyer-minihelic-paine-eromittari

 

Dwyer Capsuhelic - paine-eromittari

Capsuhelic soveltuu ilman lisäksi myös nesteiden paine-eron mittaukseen. Sovelluksina nesteiden virtauksen mittaus, pinnanmittaus ja suodattimien likaantumisen valvonta. Painealueet ovat 0-125 Pa:sta aina 0-30 kPa saakka. Keskinollanäytöllä ±250 Pa:sta alkaen ±1,5 kPa asti.

 

dwyer-capsuhelic-paine-eromittari

 

Dwyer Mark II - nesteputkimanometri

Dwyer Mark II on perinteinen nesteputkimanometri ns. vinoputkimanometri. Vakiomallissa mittausalue on -10...0...700 Pa ja tarkkuus on ±3 %.

Dwyerin valikoimasta löytyy myös paljon muita manometrimalleja.

 

dwyer-mark-II-manometri