TROTEC Rakennekosteusmittarit

03trotec t 660

Trotec T-660 rakennekosteusmittari

Materiaalin kosteusmittari T660 on dielektrinen kosteusmittari, jolla voidaan mitata kosteutta tai kosteuden leviämistä nopeasti ja pintaa rikkomatta aina 4cm:n syvyyteen asti. Mittarilla voidaan havaita seinien ja lattioiden kosteat pinnat. Mittaustulokset näytetään reaaliajassa. Mittausarvojen suoraa arviointia varten käytettävissä ovat minimi-, maksimi- ja keskiarvotoiminnot. Näiden lisäksi ajankohtaista mittausarvoa voidaan säilyttää muistissa pitotoiminolla.

Laitteessa on myös kätevä hälytystoiminto. Jos määritetty hälytysraja-arvo ylittyy, kuuluu laitteesta välittömästi äänimerkki. Lisäksi mittari sopii rakennusmateriaalien kuivumisen tarkastamiseen kalsiumkarbidimenetelmällä. Kosteusindikaation ansiosta voidaan paikantaa merkittävimmät mittauskohdat materiaalin poistoa varten CM-mittauksin.

Toimitukseen sisältyvän USB-kaapelin avulla laite voidaan liittää tietokoneeseen ja mittaustulokset voidaan lukea ja analysoida MultiMeasure Studio -ohjelmassa, joka on ladattavissa ilmaiseksi Trotecin www-sivuilta.

lue lisaa loota

 

04trotec t 610

Trotec T-610 Materiaalikosteusmittari

Mikroaalloilla toimiva MultiMeasure -sarjan digitaalinen kosteusmittari on ammattilaistason mittari, jolla saadaan kosteusarvot selville nopeasti, syvältä (300 mm) ja vaurioita aiheuttamatta. Laadukkaana saksalaisvalmisteisena mittauslaitteena T610 vakuuttaa digitaalisella tarkkuudellaan.

Mikroaaltoihin perustuvan tekniikan ansiosta kosteuden leviäminen voidaan havaita jopa 300 millimetrin syvyyteen saakka. Laajan mittaussyvyyden lisäksi menetelmän toinen merkittävä etu on riippumattomuus materiaalin suolaisuusasteesta.

lue lisaa loota 

 

Haluan lisätietoa

Lomake sulkeutuu kun klikkaat ikkunan ulkopuolelta!

* = pakollinen kenttä
Kirjoita Tuote
Kirjoita Yritys
Kirjoita nimesi
Kirjoita paikkakunta
Kirjoita Puhelin
Kirjoita sähköpostisi
Kirjoita vapaavalintainen viesti