Pulsar Instruments Ltd on valmistanut korkealaatuisia melu- ja äänitasomittareita jo yli 40 vuoden ajan. Mittalaitevalikoima sisältää melumittarit ja integroivat reaaliaika-analysaattorit. Pulsar -mittarit ovat edullisia, helppokäyttöisiä, tarkkoja ja ne täyttävät uusimmat standardit.

 

pulsar003

TECPEL

Tecpelin sarjasta edulliset ja helppokäyttöiset yleismittarit äänentason mittauksiin esim. urakoitsijoille, terveystarkastajille, sekä työturvallisuuden ammattilaisille. A- ja C- taajuuspainotukset, sekä nopea tai hidas vasteaika.

Tecpel DSL-330 äänitasomittari on tarkka, edullinen ja helppokäyttöinen äänitasomittari esim. konsulteille, urakoitsijoille ja terveystarkastajille. Valittavissa A- ja C- taajuuspainotukset, sekä nopea tai hidas vasteaika. Mittariin voidaan myös liittää piirturi tai tiedonkeruulaite.

DSL-331 on tallentava, ammattikäyttöön tarkoitettu äänitasomittari, jonka tallennuskapasiteetti on jopa 32.000 lukemaa! Mittarissa valinnaiset A- ja C-taajuuspainotukset, sekä nopea tai hidas vasteaika.

Tämä tarkka, edullinen ja varsin helppokäyttöinen äänitasomittari soveltuu esim. konsulteille, urakoitsijoille ja terveystarkastajille. Mittarin toimitus sisältää USB -kaapelin, sekä Windows -ohjelman.

 

 

pulsar004

Pulsar Nova

Pulsar Nova -sarjan korkealaatuisissa äänitasomittareissa yhdistyy edistyksellinen äänen mittausteknologia, helppokäyttöisyys ja kestävyys. Olemme kuunnelleet asiakkaitamme yli 40 vuotta. Tiedämme, että jokaisella on omat sovelluksensa ja vaatimuksensa, ja että nämä tarpeet saattavat muuttua ajan saatossa. Ymmärrämme myös, että äänitasomittauksen laitehankinnat ovat suuria investointeja.

Nova -sarja käsittää kuusi erilaista, tehokasta äänitasomittaria. Tämän sarjan etu muihin vastaaviin mittareihin verratuna on se, että ne tarjoavat käyttäjälleen ainutlaatuisen mahdollisuuden lisätä ominaisuuksia heti tilattaessa tai myöhemmin mittaustarpeiden kasvaessa. Näin Nova –sarja tarjoaa aina parhaan mahdollisen työkalun eri sovelluksiin.

 

Vakiomittaussarjat (KIT)
Tavallisesti mittarit toimitetaan osana mittauspakettia, joka sisältää kaiken tarvittavan äänitasomittauksiin.

Nova -sarjan toimitus sisältää (KIT):
Nova äänitasomittarin, kalibraattorin, tuulisuojan, paristot, kantolaukun, 7 vuoden takuun, kalibrointitodistukset, Pulsar AnalyzerPlus -ohjelman, sekä tiedonpurkukaapelin.

Ulkomittaussarja (KIT)
Molempien luokkien 1 ja 2 mittareissa on irrotettava esivahvistin, mikä mahdollistaa laitteiden käytön mikrofonin jatkokaapelilla. Nämä ulkomittauksiin tarkoitetut mittarit muuntautuvat kätevästi käsimittarista pidemmän aikavälin seurantalaitteeksi.

Ohjelma
AnalyzerPlus -ohjelmalla käyttäjä voi purkaa mittaamansa tulokset, joko PC:lle tai kannettavalle tietokoneelle analysointia ja erilaisten raporttien luontien varten.

pdf download

Pulsar NoisePen meluannosmittari

NoisePen pic1Pulsarin uusin innovaatio - NoisePen meluannosmittari

Pienikokoinen, helppokäyttöinen ja kevyt - äänitasojen mittaus ja tallennus ei ole koskaan ollut näin helppoa!            

Mittarin lataus ja tiedonpurku suoraan USB:lla tietokoneelle,

et tarvitse mitään erillistä lukulaitetta.

pdf download

 

Pulsar Model 14

pulsar005

Pulsar Model 14 vastaa IEC 61672, Luokka 2 standardeja. Tällä mittarilla mittaat äänentason nopeasti. Suuri ja helppolukuinen näyttö näyttää äänentason vakio A-taajuuspainotuksella. Valittavana myös C-taajuuspainotus.

Mittarissa suuri ja helppolukuinen näyttö; näyttää äänitason, mittauksen maksimilukeman, sekä merkkivaloilla joko alueen alituksen tai ylityksen. Mittari on helposti kalibroitavissa Model 106 akustisella kalibraattorilla.

pdf download

 

Haluan lisätietoa

Lomake sulkeutuu kun klikkaat ikkunan ulkopuolelta!

* = pakollinen kenttä
Kirjoita Tuote
Kirjoita Yritys
Kirjoita nimesi
Kirjoita paikkakunta
Kirjoita Puhelin
Kirjoita sähköpostisi
Kirjoita vapaavalintainen viesti