Dwyer SMART AIR HOOD®

SAH – SMART Air Hood® on markkinoiden tarkin ja helppokäyttöisin ilmanvaihdon mittaus- ja säätölaite. SMART Air Hood® säästää merkittävästi aikaa!

Edistyksellisen huppukehikon ja langattoman UHH2 testi- ja päätelaitteen avulla yksittäinen asentaja ennättää säätää useamman pisteen ilman apuvoimia.

Kuvaus

SAH – SMART Air Hood® on kevyempi kuin useimmat perinteiset huppumittarit. Keveys ja sen ergonominen muotoilu tekee siitä helppokäyttöisen vähentäen fyysistä rasitusta. Kestävän polypropeenipohjaisen hupun Quad Flow Design-teknologia mahdollistaa ilmanvirtauksen säätämisen ja alipaineen minimoimisen, mikä antaa paremman mittaustarkkuuden.
Wi-Fi kommunikaatio takaa luotettavan tiedonsiirron hupun ja UHH2 testilaitteen välille, jopa 183 metrin etäisyydellä toisistaan.

SMART Air Hood® säätölaitteen mukana toimitettavan UHH2 testi- ja pääte-laitteessa on PredictAir ™ -sovellusohjelmisto, joka vähentää ilmavirtojen tasapainotusprosessin vaiheiden määrää ennakoivan tasapainotusmenetelmän avulla, jolla ennustetaan kunkin kanavan venttiilin tai hajottajan optimaalinen virtausasetuspiste ja niiden järjestys, jolla ne pitäisi säätää.

SAH-datasheet-GB
SAH-Smart-Air-Hood_esite_FIN