PALOPELTIEN OHJAUSKESKUKSET

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • K-BOX kytkentäkotelo

  Kytkentärasia säätölaitteiden liittämiseen ohjaus- ja valvontayksikköön menevällä 4-johtoisella kaapelilla. KBOX-yksikössä on myös painekytkin peltien paikallista testausta varten. Siinä on tulo mahdollista lämpöilmaisinta varten. Kytkentäliittimet useiden peltien rinnakkainkytkentää varten ovat vakiona.

 • KSUB, KSUB Light

  Palo- ja savupeltien ohjauskeskus.
  Voidaan käyttää erillisyksikkönä, jolloin se voi hoitaa enintään 4 peltiä 2 ryhmässä. KSUB ohjaa 2 paloaluetta ja mahdollistaa jaksottaisen peltien liikekäytön. Siinä on lähtö ilmanvaihtokoneen lukitusta varten. Liikekäytön kello on esiasetettu 48 tuntiin.

  Verkkokäytössä KSUB-yksikköä ohjataan suoraan KSUA-yksiköstä, mutta se tukee myös esim. ulkoisen ajastimen ohjaamaa paikallista puhallinta. KSUB Light on yksinkertaisempi malli. Siinä ei ole analogisia savuilmaisintuloja.

 • SUSA Modbus Master

  Palopeltien ohjaus- ja valvontayksikkö.
  SUSA tukee erilaisia käyttötapoja palo- ja palokaasupeltien, paineenpoistopeltien, palokaasupuhaltimien yms. kanssa.

  Verkkokäytössä siihen voidaan liittää myös älykkäät laajennusyksiköt KSUB ja KSUE. KSUB- ja KSUE-yksiköitä käytettäessä kaikki tapahtumat kirjataan lokiin aikaleimalla. Enint. 2 paloaluetta. SUSA:ssa on reaaliaikakello jaetulla ohjelmoinnilla, joka tukee erikseen peltien liikekäytön ja palokaasupuhallintestin ohjausta. Modbus RTU valvontaa varten.