PINTALÄHETTIMET

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • Bamo MEMPRO

  MEMPRO-pintalähettimen keraaminen paineanturi ei ole kosketuksessa mitattavaan nesteeseen. Se soveltuu hyvin tarttuville ja kiteytyville aineille sekä kemiallisesti syövyttäville nesteille. Anturina toimii alapäästä avoin muovi- tai metalliputki tai muoviletku. Saatavana myös Ex-mallina.

 • Bamo NIVOIL- Öljynerotuskaivojen pinnanvalvonta

  NIVOIL hälytysjärjestelmä öljyn- ja rasvanerotuskaivoihin. Lähettimeen voidaan liittä kolme anturia: Hiilivetykerroksen (esim. öljy) paksuustunnistin OP/10, Ylitäyttöhälytin HP/10, Sakkapinnan tunnistin SP/10.

 • Hawk MINIWAVE

  MiniWave -ultraäänipintalähetin on kustannustehokas 2-johdinpintalähetin. Sen pääkäyttöalue on nestepintojen kosketukseton pinnankorkeuden mittaus max. 12 metrin mittausetäisyyksille.

 • Hawk Sultan

  Hawk Sultan, kosketukseton, itse puhdistuva akustinen kytkin pinnanvalvontaan ja ajoneuvon paikannukseen kosteissa ja pölyävissä tiloissa. Toimii kosketuksettomasti lähetin/vastaanotin -periaatteella.

 • Hawk Sultan -sarja

  SULTAN on akustisella periaatteella toimiva pintatutka, jolla voi mitata kosketuksettomasti nesteiden, jauheiden, kiintoaineiden pinnankorkeutta. SULTANia voi käyttää myös kohteen paikannukseen.

 • Prignitz CPS

  Prignitz CPS paineanturi on vahvarakenteinen ja kompakti painepintalähetin tarkkaan pinnankorkeuden mittaukseen nesteille ja biologisille lietteille. Ilmanpaineen kompensointi on toteutettu elektronisesti. Paineanturin kokonaisvirhe on pieni ja pitkäaikaispysyvyys erittäin hyvä. Mittauskenno on toteutettu modernilla ohutfilmi-vastustekniikalla. Kennossa on eteentyönnetty haponkestävä mittauskalvo, joka on suojattu mekaanisilta iskuilta ja kosketukselta muovisella suojuksella. Suojuksessa on 4 suurta paine-aukkoa, joiden kautta hydrostaattinen paine välittyy virheettä myös suuria kiintoainepitoisuuksia sisältävissä lietteissä. Anturi toimitetaan valmiiksi viritettynä tilauksen mukaiselle alueelle, mutta nollapiste ja mittausalue voidaan ohjelmoida jälkikäteen PC-ohjelmointityökalun avulla. Mittausalueet; pienin 0 – 1 mH2O, suurin 0 – 250 mH2O. Saatavana myös Ex-mallina.