VASTUSLÄMPÖMITTARIT

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • THERMasgard® DTF vastuslämpömittari

  THERMASGARD® DTF on pieni sisäänrakennettava vastuslämpömittari passiivisella ulostulolla seinänsisäiseen asennukseen, esim. kipsilevyseiniin tai alaslaskettuihin kattoihin. Kattoihin ja seiniin asennettava DTF-kattolämpötila-anturi sulautuu saumattomasti ympäröivään arkkitehtuuriin ja seuraa pinnan lämpötilaa. Liitäntäpään pistoke mahdollistaa nopean ja helpon asennuksen.

 • THERMasgard® RPTF 1 vastuslämpömittari

  THERMASGARD® RPTF 1 -vastuslämpömittari, jossa on passiivinen ulostulo. Käytetään erityisesti isojen huonetilojen ja hallien lämpötilojen seuraamiseen. Tämän huonelämpötilan heilurianturin mittausmenetelmän ja sen sijoittelun ansiosta saavutetaan erinomainen ja huonetilaa edustava mittaustulos, kun ympäröivä ilma pääsee virtaamaan anturin ympärillä.

 • THERMasgard® RPTF 2 vastuslämpömittari

  THERMASGARD® RPTF 2 -vastuslämpömittari, jossa on passiivinen ulostulo. Käytetään erityisesti isojen huonetilojen ja hallien lämpötilojen seuraamiseen, esimerkiksi tummana säteilyanturina. Huonetilojen heilurianturi RPTF 2 (pallolämpömittari) seuraa aktiivisen säteilyn tehollista osuutta tai tehollista säteilylämpöä mittauskohteessa. Tämän huonelämpötilan heilurianturin mittausmenetelmän ja sen sijoittelun ansiosta saavutetaan erinomainen ja huonetilaa edustava mittaustulos. Pallolämpötila määritetään lämpösäteilyn huomioimiseksi ja lämpöviihtyvyyden arvioimiseksi (toiminnallinen huonelämpötila). Toiminnallinen huonelämpötila kuvaa lämpösäteilyn ja lämmön kuljettumisen yhteisvaikutusta (pallolämpötilan / ilman lämpötilan suhde on noin 70 % – 30 %).

 • THERMasgard® RPTM1 vastuslämpömittari

  Kalibroitava THERMASGARD® RPTM 1 -vastuslämpömittari, jossa on kahdeksan säädetävää mittausaluetta, jatkuva ulostulo, valinnainen näyttö / ei näyttöä (todellisen lämpötilan näyttö), iskunkestävästä muovista valmistettu liitäntäkotelo ja kansi, jossa on pikalukitusruuvit. Huonelämpötilan heilurianturia käytetään erityisesti isojen huonetilojen ja hallien lämpötilojen seuraamiseen. Tämän huonelämpötilan heilurianturin mittausmenetelmän ja sen sijoittelun ansiosta saavutetaan erinomainen ja huonetilaa edustava mittaustulos, kun ympäröivä ilma pääsee virtaamaan anturin ympärillä. Lämpötilalähettimet ovat tehdaskalibroituja. Käyttäjä voi tehdä laitteeseen säätöjä/hienosäätöjä (nollapisteen porrastus on säädettävissä).

 • THERMasgard® RPTM2 vastuslämpömittari

  Kalibroitava THERMASGARD® RPTM 2 -vastuslämpömittari, jossa on jatkuva ulostulo, RPTM 2 valinnainen näyttö / ei näyttöä (todellisen lämpötilan näyttö), iskunkestävästä muovista valmistettu liitäntäkotelo ja kansi, jossa on pikalukitusruuvit. Heilurianturi on suunniteltu erityisesti isojen huonetilojen ja hallien lämpötilojen seuraamiseen, esimerkiksi tummaksi säteilyanturiksi. Tämän huonelämpötilan heilurianturin mittausmenetelmän ja sen sijoittelun ansiosta saavutetaan erinomainen ja huonetilaa edustava mittaustulos. RPTM 2 (pallolämpömittari) määrittää aktiivisen säteilyn tehollisen osuuden tai tehollisen säteilylämmön mittauskohteessa. Pallolämpötila määritetään lämpösäteilyn huomioimiseksi ja lämpöviihtyvyyden arvioimiseksi (toiminnallinen huonelämpötila). Toiminnallinen huonelämpötila kuvaa lämpösäteilyn ja lämmön kuljettumisen yhteisvaikutusta (pallolämpötilan / ilman lämpötilan suhde on noin 70 % – 30 %). Anturit ovat tehdaskalibroituja. Käyttäjä voi tehdä laitteeseen säätöjä/hienosäätöjä (vaihteluväli ja nollapisteet ovat säädettävissä).

 • THERMasgard® RSTF vastuslämpömittari/säteilylämpöanturi

  THERMASGARD® RSTF -vastuslämpömittari, jossa on passiivinen ulostulo, tyylikäs muovikotelo, painettava kansi, nelireikäinen kiinnitys, kiinnitys pysty- tai vaakasuoraan asennettuun rasiaan, valmis aukko seinänsisäiselle kaapelille. Käytetään erityisesti isojen huonetilojen lämpötilojen seuraamiseen. Huonetilojen RSTF-säteilylämpöanturi määrittää aktiivisen säteilyn tehollisen osuuden tai tehollisen säteilylämmön mittauskohteessa. Tumman säteilyanturin mittausmenetelmän ansiosta saavutetaan erinomainen ja huonetilaa edustava mittaustulos.