LÄMPÖTILALÄHETTIMET - KANAVA

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • THERMasgard® MWTM, MWTM-Modbus keskiarvolämpötilalähetin

  Kalibroitava THERMASGARD® MWTM -keskiarvolämpötilalähetin (puikkoanturi), jossa on kahdeksan säädetävää mittausaluetta, jatkuva ulostulo, aktiivinen joustava anturipuikko, kestävä muovipinnoitettu kuparinen suojaputki, iskunkestävästä muovista valmistettu liitäntäkotelo ja kansi, jossa on pikalukitusruuvit. Anturia käytetään kaasujen keskilämpötilojen (keskiarvot) mittaamiseen, esim. ilmanvaihto- ja ilmastointikanavissa joko koko läpileikkauksessa tai määrätyllä pituudella. Mutkittelevalle reitille asetettuna se seuraa tasaisesti ympäröivää lämpötilaa kanavalämpötila-anturina. Keskiarvoanturit ovat tehdaskalibroituja. Käyttäjä voi tehdä laitteeseen säätöjä/hienosäätöjä (vaihteluväli ja nollapisteet ovat säädettävissä).
  MWTM on saatavana 0,4…20 m:n pituisena ja siihen kuuluu kiinnityslaippa vakiovarusteena. Vaihtoehtoisia MK-05-M -kiinnittimiä on mahdollista tilata lisävarusteina.

 • THERMasgard® RGTF 1

  Vastuslämpömittari / savukaasun lämpötila-anturi THERMASGARD® RGTF 1, jossa on passiivinen ulostulo, vaihdettava mittauspää, sekä suora suojaputki ja kiinnityslaippa. Suhteellisen kuumien kaasujen lämpötilojen mittaamiseen, esim. poistoilman ja savukaasujen lämpötilamittauksiin.

 • THERMasgard® RGTM1

  Kalibroitava savukaasun lämpötilalähetin THERMASGARD® RGTM 1, jossa on kahdeksan säädetävää mittausaluetta, vaihdettava jousitettu mittauspää ja suora suojaputki, jatkuva ulostulo ja kiinnityslaippa.

  Kuumien kaasujen lämpötilojen mittaamiseen, esim. poistoilman ja savukaasujen lämpötilamittauksiin. Anturit ovat tehdaskalibroituja. Käyttäjä voi tehdä laitteeseen säätöjä/hienosäätöjä (vaihteluväli ja nollapisteet ovat säädettävissä).

 • THERMasgard® RGTM2

  Kalibroitava, ruuvattava savukaasun lämpötilalähetin THERMASGARD® RGTM 2, jossa on kahdeksan säädetävää mittausaluetta, putkikaulus, vaihdettava jousitettu mittauspää ja suora suojaputki, sekä jatkuva ulostulo.

  Kuumien kaasujen ja nesteiden lämpötilojen seuraamiseen, esim. poistoilman ja savukaasujen lämpötilamittauksiin. Anturit ovat tehdaskalibroituja. Käyttäjä voi tehdä laitteeseen säätöjä/hienosäätöjä (vaihteluväli ja nollapisteet ovat säädettävissä).

 • THERMasgard® TM 54

  Kalibroitava THERMASGARD® TM 54 -lämpötila-anturi, jossa on kahdeksan säädetävää mittausaluetta, alumiininen liitäntäpää, jatkuva ulostulo. Kestäviin sovelluksiin, erillinen uppoholkki ruostumatonta terästä. Upotusanturia käytetään nesteiden ja kaasujen lämpötilojen seurantaan. Käytetään esim. lämmitystekniikan putkijärjestelmissä, varastojärjestelmissä, lämmönjakokeskuksissa, lämmin- ja kylmävesijärjestelmissä, öljy- ja voitelukierroissa, mekaanisessa, laite- ja kasvitekniikassa ja teollisuussektorilla. Lämpötilalähettimet ovat tehdaskalibroituja. Käyttäjä voi tehdä laitteeseen säätöjä/hienosäätöjä (vaihteluväli ja nollapisteet ovat säädettävissä).

 • THERMasgard® TM 65

  Kalibroitava THERMASGARD® TM 65 -lämpötilaläehtin, jossa on kahdeksan säädetävää mittausaluetta, jatkuva lineaarinen ulostulo, iskunkestävästä muovista valmistettu liitäntäkotelo, kansi, jossa on pikalukitusruuvit, sekä suora suojaputki, valinnainen näyttö / ei näyttöä. Nesteiden ja kaasujen lämpötilojen seuraamiseen. Aggressiivisissa aineissa tulee käyttää ruostumattomasta teräksestä valmistettuja uppoholkkeja. TM-65:n sovelluksia käytetään putkijärjestelmissä, lämmitystekniikassa, varastosäiliöissä, lämmönjakokeskuksissa, kuuma- ja kylmävesijärjestelmissä, öljy- ja voitelukierroissa, mekaanisessa, laite- ja kasvitekniikassa ja teollisuussektorilla. Lämpötilalähettimet ovat tehdaskalibroituja. Käyttäjä voi tehdä laitteeseen säätöjä/hienosäätöjä (vaihteluväli ja nollapisteet ovat säädettävissä).