LÄMPÖTILA-ANTURIT - KANAVAAN

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • THERMasgard® ETF 6

  Ruuvattava THERMASGARD® ETF 6 -vastuslämpömittari, jossa on putkikaulus, vaihdettava kärki, passiivinen ulostulo, suora suojaputki ja alumiininen liitäntäpää.

  Tätä lämpötila-anturia käytetään nesteiden ja kaasujen lämpötilojen seuraamiseen putkijärjestelmissä, säiliöaluksissa tai varastosäiliöissä, erityisesti silloin, kun tarvitaan eristettyjä putkia ja säiliöitä.

 • THERMasgard® MWTF

  Kestävä THERMASGARD® MWTF -keskiarvolämpötila-anturi (puikkoanturi), jossa on passiivinen ulostulo, aktiivinen joustava anturipuikko keskiarvomittauksiin, muovipinnoitettu kuparinen suojaputki, iskunkestävästä muovista valmistettu liitäntäkotelo ja kansi, jossa on pikalukitusruuvit.
  Anturia käytetään kaasujen keskilämpötilojen (keskiarvot) mittaamiseen, esim. ilmakanavan lämpötila-anturina ilmanvaihto- ja ilmastointikanavissa joko koko läpileikkauksessa tai määrätyllä pituudella. Mutkittelevalle reitille asetettuna se seuraa tasaisesti ympäröivää lämpötilaa. Keskiarvoanturi on saatavana 0,4…20 m:n pituisena ja siihen kuuluu kiinnityslaippa vakiovarusteena. Vaihtoehtoisia MK-05-M -kiinnittimiä on mahdollista tilata lisävarusteina.

 • THERMasgard® RGTF 2

  Ruuvattava vastuslämpömittari / savukaasun lämpötila-anturi THERMASGARD® RGTF 2, jossa on putkikaulus, passiivinen ulostulo, vaihdettava mittauspää ja suora suojaputki. Suhteellisen kuumien kaasujen ja nesteiden lämpötilojen seuraamiseen, esim. poistoilman ja savukaasujen lämpötilamittauksiin.

 • THERMasgard® TF 54

  THERMASGARD® TF 54 vastuslämpömittari / lämpötila-anturi, jossa on suora suojaputki ja alumiininen liitäntäpää. Käytetään nesteiden ja kaasujen lämpötilojen seurantaan putkissa, säiliöaluksissa ja varastosäiliöissä.

 • THERMasgard® TF 65

  THERMASGARD® TF 65 on vastuslämpömittari, jossa on passiivinen ulostulo, iskunkestävästä muovista valmistettu liitäntäkotelo ja kansi, jossa on pikalukitusruuvit, sekä suora suojaputki.