KOSTEUS JA LÄMPÖTILA

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • EE100Ex kosteus- ja lämpötilalähetin Atex – UUTUUS!

  EE100Ex-lähetin, joka on luokiteltu luonnostaan vaarattomaksi, mittaa luotettavasti suhteellista kosteutta (RH) ja lämpötilaa (T) räjähdysvaarallisilla alueilla. Se on ATEX ja IECEx luokiteltu sovelluksiin kaasuille alueelle 1 (Zone 1).

  Mittaus on tarkka ja luotettava. EE100Ex:n erittäin kestävä mittapää, patentoitu anturin suojaus ja koteloitu anturin mittauselektroniikka takaavat, että EE100Ex edustaa parasta tarkkuutta ja pitkäaikaispysyvyyttä mittausalueella 0 … 100% RH ja -40 … 60 °C.

  Luotettava vaativissa olosuhteissa. Laite voidaan sijoittaa räjähdysvaaralliselle alueelle. Kestävän metallisen IP65 -kotelon ja vaihtoehtoisten suodatinyksiköiden ansiosta EE100Ex toimii luotettavasti monenlaisissa vaativissa sovelluksissa kuten huoltotunneleissa, vaarallisten aineiden varastotiloissa tai lääketeollisuudessa.

  Laitteen sähkönsyöttö voidaan ottaa Ex i virtalähteestä tai zener barrierin kautta. Kosteuden ja lämpötilan lisäksi EE100Ex laskee kastepisteen (Td) ja jäätymispisteen (Tf) lämpötilan. Mitatut tiedot ovat saatavina kahdesta galvaanisesti erotetusta 4… 20 mA 2-johdin ulostulosta.

 • EE300Ex I235

  Kosteus- ja lämpötilalähetin – Räjähdysvaaralliset tilat

 • EE240 Series

  Langaton tukiasema lähettimille RH % + CO2 näytöllä