swoy ajankohtaista

Ajankohtaista

Haemme MYYNNIN TEKIJÄÄ

swoy logo

 

 

 

 

Saimme lyhyessä ajassa runsaasti hyviä työhakemuksia.

Haastatteluiden jälkeen olemme löytäneet sopivimmat henkilöt ja paikat on tällä hetkellä täytetty!

Kiitämme kaikkia hakijoita!

 

Joukkomme vahvistukseksi etsimme nyt Sinua,

MYYNNIN TEKIJÄ

Teet aktiivista myyntityötä kentällä asiakkainasi OEM laitevalmistajat, tukkurit, sekä prosessiteollisuuden toimijat. Työsi keskeinen sisältö on olemassa olevien asiakkuuksiemme hoito, uusasiakashankintaa unohtamatta. Sovellat omaa taustaasi tarjotessasi ratkaisuja asiakkaidemme moninaisiin tarpeisiin tuote- ja palveluvalikoimamme avulla.

Odotamme sinulta kokemusta tuloksellisesta teknisestä myyntityöstä ja tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (sähköautomaatio, elektroniikka), sekä kokemusta asiakaskunnastamme. Osaat ajatella kaupallisesti, olet ulospäin suuntautunut, hyvät vuorovaikutustaidot omaava myyntihenkinen tiimipeluri. Sinulla on hyvä englannin kielen taito, koska sitä tarvitset päämiestemme kanssa.

Tarjoamme sinulle viihtyisän työyhteisön uusissa ja moderneissa toimitiloissa, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi kansainvälisessä organisaatiossamme. Tiimisi ja työpöytäsi ovat pääkonttorissamme Vantaan Tuupakassa.

Haemme enemmän kuin yhtä myynnin tekijää. Paikat tullaan täyttämään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Stig Wahlström Oy on osa Addtech-konsernia (www.addtech.com), jonka juuret ulottuvat yli 100 vuoden päähän teknisessä kaupassa. Addtech liiketoimintaideana on toimia yhdistävänä linkkinä valmistajien ja asiakkaiden välillä, niin että asiakkaat voivat saavuttaa omassa liike-toiminnassaan etua käyttämällä meidän tuotteitamme ja järjestelmiämme. Stig Wahlström Oy kuuluu Components Finland ryhmään. Ryhmään kuuluu lisäksi Ex-Tekniikka Oy, Movetec Oy, Kraftmek Oy ja Elgood Oy.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Thomaksen tavoittaa puhelinnumerosta 040 7208630.