swoy ajankohtaista

Ajankohtaista

Stig Wahlström Oy on ostanut Ex-Tekniikka Oy:n osakekannan 1.3.2017

Stig Wahlström Oy (0200553-4) on ostanut Ex-Tekniikka Oy:n (0774289-1) osakekannan

Stig Wahlström Oy on ostanut Ex-Tekniikka Oy:n osakekannan 1.3.2017 voimaan astuneella sopimuksella. Ex-Tekniikka Oy jatkaa Stig Wahlström Oy:n tytäryhtiönä, kunnes se fuusioidaan emoyhtiöön syksyllä 2017. Ex-Tekniikka Oy:n henkilökunta ja kaikki toiminnot siirtyvät Vantaalle Huhtikuun aikana.

Ex-Tekniikka Oy on toiminut räjähdysvaarallisten tilojen sähkö- ja automaatiolaitetoimittajana ja asiantuntijana vuodesta 1990. Yrityskaupan myötä Stig Wahlström Oy jatkaa mm. saksalaisen Ex-laitevalmistajan R. Stahl Schaltgeräte GmbH virallisena edustajana Suomessa. Tämä sektori vahvistaa Stig Wahlström Oy:n OEM- ja prosessiteollisuudelle tarjottavaa tuote- ja palveluvalikoimaa merkittävästi.

Stig Wahlström Oy:n muut liiketoiminta-alueet ovat mittaus- ja säätötekniikan sovelluksien ratkaisumyynti, sekä painovoimaisten ja koneellisten savunpoistojärjestelmien myynti.

Stig Wahlström Oy on osa Addtech-konsernia (www.addtech.com). Addtech Ab:n henkilöstömäärä on n. 2200 henkilöä ja sen liikevaihto on n. 740 M€. Stig Wahlström Oy kuuluu Components Finland ryhmään, johon kuuluu lisäksi Movetec Oy, Kraftmek Oy ja Elgood Oy.

Stig Wahlström on perustettu 1970 ja meitä on tällä hetkellä 14. Liikevaihtomme on n. 5 M€ ja Ex-Tekniikka Oy:n liikevaihto n. 2 M€. Kasvamme joka vuosi ja aiomme pysyä tällä tiellä.

Uskomme laajemman tuotevalikoiman ja asiantuntemuksemme palvelevan nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme entistä tehokkaammin ja monipuolisemmin.

Vantaalla 3.3.2017

Thomas Söderberg                     Ilkka Kilpeläinen                        Esa Ruosteenoja

Stig Wahlström Oy                     Ex-Tekniikka Oy                         Ex-Tekniikka Oy

toimitusjohtaja                           toimitusjohtaja                          myyntijohtaja